Make your own free website on Tripod.com

Üdvözöllek homepage-emen

Itt repül a kismadár

Itt vagyok:
Hol vagyok

Ezt az oldalt eddig:

alkalommal tekintették meg.

Volt hunfalvys osztálytársaim figyelem!
Kattintsatok ide!

Küldj nekem sms-t!
Csak írd be a szöveget (ekezetes betuk nelkul) és kattints a SEND-re.
Pár másodperc, és megkapom.
(feltéve, hogy éppen működik)

 Nos, ez volna az én hómpédzsem, remélem tetszik. Röviden elmagyarázom, hogy mi miről szól. Az oldal bal oldalán elméletileg lennie kell néhány gombnak, Főoldal, Magamról és hasonló feliratokkal. Ezekre kattintgatva az egérrel könnyedén navigálhatsz az oldalak között.

A Főoldal feliratúra klikkelve ehhez azoldalhoz juthatsz el, tehát ez a Főoldal.
A Magamról oldalon megtudhatsz néhány fontos vagy cseppet sem fontos tudnivalót rólam, vagyis arról, aki ezt a homepage-t írta.
A következő a Fotóalbum. Biztos kitaláltad már, itt megtekinthetsz néhány fotót rólam és barátaimról, ismerőseimről stb.
Ezután figyelget a Humor nevezetű, itt tréfás dolgokkal találkozhatsz, reményeim szerint nemsokára jobbnál jobb viccek és egyéb humoros dolgok tömkelegével.
Az ezt követő gomb felirata "Republic". Ők az én abszolute kedvenc magyar zenekarom, egy rövidke leírást szenteltem nekik, melyben megismerheted a banda eddigi történetét.
A Koktélok mögött finom italreceptek rejtőznek, melyeket érdemes kipróbálni.
Mindezek alatt a Linkek található, itt megláthatod, mik a kedvenc oldalaim a világhálón. Még lehet, hogy Te is találsz valami jópofát itt.
A Vendégkönyvben megörökítheted véleményedet, mondanivalódat a homepage-dzsel vagy/és velem kapcsolatban (amennyiben a Leave Message-re kattintasz), illetve elolvashatod mások üzeneteit is. Minden bejegyzést szívesen fogadok.
A "IV.D.1996" gombra kattintást azoknak ajánlom, akik osztálytársaim voltak a Hunfalvy János Szakközépben, itt nekik szolgálok - remélem hasznos - információkkal.
A gombok alatt lévő animációra kattintva e-mail-t írhatsz.


2001. február 04.

Fel

http://portgabor.ini.hu - - - - - - - http://pogisz.tripod.com